Binnenvaart: Stuurman 1:1 systeem

Stuurman binnenvaart 1:1 systeem

Als Stuurman binnenvaart werk je aan boord op één van onze binnenvaart slepers. Je werkt samen in een team van totaal 2 of 3 bemanningsleden in een 1:1 systeem. Naast het ondersteunen van de kapitein, onderhoud je het schip. Je werkt voornamelijk op dezelfde boot in een vast team.

  Wat verwachten wij van jou?

Veiligheid, milieu en gezondheid vind je belangrijk. Je werkt graag in een klein team met veel verantwoordelijkheid en bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Zo help je bijvoorbeeld graag op ons terrein of werk je mee op pontons. Je bent betrokken en voelt je prettig binnen een bedrijf dat volop in beweging is.

Verder hebben wij onderstaande wensen:

  • Diploma volmatroos binnenvaart is een eis;
  • 1 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Beheersing van de Nederlandse taal;

  Wat bieden wij aan jou?

Wij bieden een uitdagende functie en de mogelijkheid om door te groeien tot schipper. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract. De insteek van ons bedrijf is om medewerkers voor langere termijn aan ons te binden omdat wij in onze medewerkers investeren. Je werkt in een 1:1 systeem met een schema van 1 week op / 1 week af.

  Over Muller Dordrecht:

Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al meer dan 103 jaar maritieme diensten verleend aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitvoeren, van havenassistenties, ijsbreken, het testen van hijskranen, tot het uitvoeren van grote projecten waarbij zware en volumineuze ladingen vervoerd worden. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers in dienst hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving. Onze medewerkers staan erom bekend dat zij hart voor de zaak hebben, direct zijn en bereid zijn om net dat beetje meer te doen.

  Interesse in een uitdagende baan bij ons?

Ben je overtuigd dat jij de persoon bent die wij zoeken? Solliciteer direct door een mail met jouw CV en korte motivatie te sturen naar naar onze afdeling personeelszaken (HR) : hr@muller-dordrecht.nl.
Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: 078-6392000 of lees meer informatie op onze website www.muller-dordrecht.nl. Volg ons ook op Twitter, LinkedIn, Instagram en Facebook!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld