Skip to main content
Location
 • Dordrecht
Job Type
 • Office
Contract
 • Parttime
Education
 • MBO

Financial Assistant

Department: Finance

Over ons
Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al meer dan 104 jaar maritieme diensten verleent aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitoefenen; van haven assistenties, zee sleepreizen, het vervoeren van zware en volumineuze ladingen, bergingen, het testen van kranen tot aan ijsbreken. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een Financial Assistant die ons team komt versterken; de financiële duizendpoot die graag in onze financiële administratie duikt. In de functie ga je inkoopfacturen, verkoopfacturen en het kasboek verwerken in Exact. Je houdt het onderhandenwerk bij op basis van de planning. Je werkt samen met de Financial Controller en ondersteunt haar met diverse administratieve werkzaamheden.

Met jouw MBO werk- en denkniveau en 2-6 jaar werkervaring, draag je bij aan het op orde houden van de financiële administratie. Je werkt zelfstandig en kunt ook goed samenwerken. Je kunt goed overweg met Excel en vindt snel je weg in een software systeem zoals Exact. Je hebt goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal. Je gaat zorgvuldig om met gevoelige informatie en bent accuraat. Onze voorkeur is een beschikbaarheid van 24-32 uur per week, waarbij de werktijden in onderling overleg worden vastgesteld.

Vanwege de veelzijdigheid van de functie is elke dag weer een nieuwe uitdaging bij ons dynamisch familiebedrijf, wat trouwens meer als 104 jaar bestaat! Je werkt graag in een hands-on omgeving bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Dit geeft jou de mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en van jezelf. Op kantoor werk je met 15 collega’s samen. Arbeidsvoorwaarden zijn in overleg en afhankelijk van je ervaring.

Wat vragen wij van jou?

 • Afgeronde MBO (werk-/denkniveau) opleiding;
 • 2-6 jaar werkervaring;
 • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Ervaring met Office-pakket (Excel, Word etc.)
 • Ervaring met het Exact Globe(/Synergy) pakket is een pré;
 • Je bent accuraat en gaat zorgvuldig om met gevoelige informatie

Interesse?
Vul het onderstaande formulier in met je CV en korte motivatie, of mail deze gegevens naar HR@muller-dordrecht.nl . Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: +31(0)78 639 2000

Volg ons ook op TwitterLinkedInFacebook en Instagram!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct!

  Uw motivatie


  Upload uw c.v.

  max 8MB | pdf, doc of docx