Skip to main content
Location
  • Dordrecht
Job Type
  • Office
Contract
  • Fulltime
Education
  • MBO4, HBO

Operations Officer (planner)

Department: Operations

Wij zijn op zoek naar een Operations Officer die het plannen van werkzaamheden als een uitdaging ziet. Je bent de duizendpoot die in de meest stressvolle omstandigheden overzicht bewaart, de puzzelaar die het onmogelijke toch weet te plannen, de koppellier tussen vloot en kantoor.

Je hebt gevaren in de zeevaart en interesse in een walfunctie. Je zoekt een functie waarin je kunt groeien en steeds meer taken op je kunt nemen. Als operations officer plan je voornamelijk het varend personeel en materiaal in en ondersteun je de collega’s op de afdeling Operations. Je ervaring als varende is hierbij een must en kun je in deze functie goed gebruiken, want je weet precies op welk schip welke bemanning nodig is om te voldoen aan de safe manning. Vervolgens verwerk je alle informatie in de digitale planning. Kortom, je zorgt ervoor dat wij dagelijks de werkzaamheden zo goed mogelijk uitvoeren voor onze klanten.
Het lijkt je leuk om van alles te regelen en plannen en elke dag weer nieuwe uitdagingen aan te gaan bij ons dynamisch familiebedrijf, wat al ruim 104 jaar bestaat. Je werkt graag in een hands-on omgeving bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Dit geeft jou de mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van zowel het bedrijf als je eigen ontwikkeling.

Jij brengt de volgende eigenschappen, kennis en ervaring mee:
• Minimaal 1- 3 jaar nautische ervaring en/of ervaring in een vergelijkbare functie;
• HBO Werk-en-denkvermogen;
• Je bent een mensgericht persoon en kunt goed communiceren;
• Je bent stressbestendig en weet overzicht te bewaren;
• Jij werkt zelfstandig, maar je bent ook een team speler;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Over ons
Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar maritieme diensten verleent aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitoefenen; van havenassistenties, zeesleepreizen, het vervoeren van zware en volumineuze ladingen, bergingen, het testen van kranen tot aan ijsbreken. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving.

Interesse?
Vul het onderstaande formulier in met je CV en korte motivatie. Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: 078 – 6392000

Solliciteer direct!

    Uw motivatie


    Upload uw c.v.

    max 8MB | pdf, doc of docx