Skip to main content
Job Onboard
Location
 • NW-Europe (Onboard)
Job Type
 • Onboard
Contract
 • Fulltime (1/1 systeem)
Education
 • COC Master

Sleepboot kapitein dubbelschroef

Department: Fleet

Als kapitein sleepboot werk je aan boord op één van onze dubbelschroef zee en havenslepers. Je werkt samen in een team van totaal 2 tot 5 bemanningsleden. Naast het aansturen van je bemanning, ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het schip. Je werkt voornamelijk op hetzelfde schip in een vast team. Daarnaast zal het schip ingezet worden in de havendienst in Dordrecht en Moerdijk.
Ervaring in de havendienst en op dubbelschroevers is dan ook een pre.

Vereiste documenten:

 • Geldig COC Master;

Wat verwachten wij van jou?

Veiligheid, milieu en gezondheid vind je belangrijk. Je stuurt graag bemanning aan, bewaakt onderhoud en administratie. Je bent betrokken en voelt je prettig binnen een bedrijf dat volop in beweging is. Je weet goed te communiceren met collega’s op kantoor, leveranciers en andere klanten.

Verder hebben wij onderstaande wensen:

 • Ervaring met conventioneel dubbelschroefs-sleepboten in de havendienst
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.

Als jij deze vragen met ‘ja’ kan beantwoorden, is de kans groot dat jij je bij ons thuis zult voelen!

Wat bieden wij aan jou?

Wij bieden een uitdagende functie; je werkzaamheden variëren van havenassistenties tot zeereizen en project transporten. Aantrekkelijk werkschema waarbij je werkt in een systeem van 3 weken op 3 weken af. De insteek van ons bedrijf is om medewerkers voor langere termijn aan ons te binden omdat wij in onze medewerkers investeren. Ons werkgebied is voornamelijk in Europa, dus je blijft dichtbij huis.

Interesse?
Ben je overtuigd dat jij de persoon bent die wij zoeken? Solliciteer direct door een mail met jouw CV en motivatie te sturen naar Vivienne Boer – van Drongelen : hr@muller-dordrecht.nl.

Nog vragen?
Neem gerust contact op voor meer informatie: 078-6392007 of lees meer informatie op onze website www.muller-dordrecht.nl. Volg ons ook op Twitter, LinkedIn en Facebook!

Solliciteer direct!

  Uw motivatie


  Upload uw c.v.

  max 8MB | pdf, doc of docx