Office: HR Officer

HR Officer

 

Locatie:  Hoofdkantoor, Dordrecht
Type:      Fulltime (40u/wk)

Wij zijn op zoek naar een HR Officer die ons team komt versterken; de spin in het web en klankbord voor onze medewerkers als het aankomt op HR gerelateerde vraagstukken. Als HR Officer bij Muller Dordrecht ben je verantwoordelijk voor het gehele in-door-en uitstroom proces en alle overige voorkomende werkzaamheden met betrekking tot HR. Hierbij heb je ervaring met de algehele personeelsadministratie en kun je actief bijdragen aan de ontwikkeling hiervan.

 

 Past deze functie bij jou?

Je zet vacatures uit, bent aanwezig tijdens sollicitatie, functionering en “slecht nieuws” gesprekken. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de verzuimadministratie en begeleiding hiervan, ben je verantwoordelijk voor het geldig houden van alle certificaten en documenten van onze medewerkers en het verwerken van mutaties voor de salarisadministratie behoort ook tot de dagelijkse werkzaamheden.

Je weet in elke situatie met een oplossing te komen en bent bereid net een stapje harder te zetten om alles op tijd geregeld te krijgen. Naast alle voorkomende HR werkzaamheden, ondersteun je de directeur en de afdeling Operations en Crewing. Je bent de zorgzame collega die verjaardagen onthoudt en bedrijfsuitjes organiseert. Kortom, je regelt en organiseert van alles om het proces van HR soepel te laten verlopen.

Met jouw kennis en ervaring, help je ons bedrijf elke dag een stukje beter te maken. Je kunt goed zelfstandig werken maar ook samenwerken met de collega’s op de afdeling Operations. Je weet je weg te vinden met MS Office en hebt bij voorkeur ervaring met een personeelsinformatie systeem. Je hebt gezond verstand en bent representatief. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must, om brieven in beide talen te schrijven en onze medewerkers en klanten in beide talen telefonisch te woord te staan.

Vanwege de veelzijdigheid van de functie is elke dag weer een nieuwe uitdaging bij ons dynamisch familiebedrijf. Je blijft rustig ondanks dat op kantoor 15 collega’s en daarnaast varende en uitvoerende collega’s dagelijks om jouw aandacht vragen. Je kan je mannetje staan en switcht zo van de ene naar de andere taak.

Functie eisen:

  • Opleiding op HBO of gelijkwaardig niveau in de richting van personeelsmanagement en/of HRM;
  • HBO werk-en-denk niveau;
  • Ervaring met personeelsadministratie;
  • Kennis van Engelse taal in woord en geschrift;
  • Kennis van Excel en overige Office programma’s;
  • Kennis van personeelsadministratieprogramma’s;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Werkt gestructureerd en kunt prioriteiten stellen;
  • Bent stressbestendig en hebt een flexibele instelling;
  • Je bent zelfstandig, accuraat en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 

  Wat bieden wij aan jou?

Het lijkt je leuk om van alles te regelen en elke dag weer nieuwe uitdagingen aan te gaan bij ons dynamisch familiebedrijf, wat al meer dan 103 jaar bestaat! Je werkt graag in een hands-on omgeving bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Dit geeft jou de mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en om zelf te groeien.

 

  Over ons:

Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al 103 jaar maritieme diensten verleend aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitoefenen; van havenassistenties, zee sleepreizen, het vervoeren van zware en volumineuze ladingen, het testen van kranen tot aan ijsbreken. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

stage maritiem
stage maritiem
stage maritiem

  Interesse in een baan bij ons? Solliciteer direct: