Office Manager

OFFICE MANAGER

Locatie:  Hoofdkantoor, Dordrecht
Type:      Fulltime (40u/wk)

Wij zijn op zoek naar een Office Manager die ons team komt versterken; de spin in het web en klankbord. Je ontvangt collega’s, klanten en bezoekers met een glimlach. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad kantoorartikelen zijn, ondersteunt de directeur en bent niet te beroerd om de vaatwasser uit te ruimen. Je ondersteunt de afdeling Planning en crewing. Kortom, je regelt en organiseert van alles.

 

Jouw profiel

Met jouw kennis en ervaring, help je ons bedrijf elke dag een stukje beter te maken. Je kunt goed zelfstandig werken. Je weet je weg te vinden met MS Office. Je hebt gezond verstand en bent representatief. Je kan genoeg Nederlands en Engels om brieven in beide talen te schrijven en onze klanten in beide talen telefonisch te woord te staan. Onze voorkeur is een beschikbaarheid van 40 uur per week, maar 32 uur is bespreekbaar.

Wat bieden wij

Vanwege de veelzijdigheid van de functie is elke dag weer een nieuwe uitdaging bij ons dynamisch familiebedrijf, wat trouwens dit jaar meer dan 103 jaar bestaat! Je blijft rustig ondanks dat op kantoor 15 collega’s en daarnaast varende en uitvoerende collega’s dagelijks om jouw aandacht vragen. Je kan je mannetje staan en switcht zo van de ene naar de andere taak. Je hebt er geen problemen mee dat het merendeel van je collega’s als uitje liever gaat zeevissen dan bonbons maken.

 

Over Muller Dordrecht:

Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al meer dan 103 jaar maritieme diensten verleend. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitvoeren, van haven assistenties, ijsbreken, het testen van hijskranen (tot 5.500 ton!), tot het uitvoeren van grote projecten waarbij zware en volumineuze ladingen vervoerd worden. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers in dienst hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent ook werken in een open en dynamische omgeving. Onze medewerkers staan erom bekend dat zij hart voor de zaak hebben, direct zijn en bereid om net dat beetje meer te doen.

 

Interesse in een baan bij ons?

Ben je overtuigd dat jij de persoon bent die wij zoeken? Solliciteer direct door een mail met jouw CV en korte motivatie te sturen naar naar onze afdeling personeelszaken (HR) : hr@muller-dordrecht.nl.
Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: 078-6392000 of lees meer informatie op onze website www.muller-dordrecht.nl. Volg ons ook op Twitter, LinkedIn, Instagram en Facebook!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

 

  Interesse in een baan bij ons? Solliciteer direct:

    stage maritiem
    stage maritiem