Skip to main content
Location
  • Dordrecht
Job Type
  • Office
Contract
  • Fulltime
Education
  • MBO

Operational Assistant

Department: Operations

Wij zijn op zoek naar een Operational assistant om ons Operations team van 3 andere collega’s te versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van scala aan organisatorische en administratieve taken. Je bent de duizendpoot die in stressvolle omstandigheden overzicht bewaart, de puzzelaar die het onmogelijke toch weet te plannen, de koppellier tussen vloot en kantoor.

Je plant het varend personeel en materiaal in samen met een andere collega. Dagelijks heb je contact met je collega’s van sales, varende en klanten over de planning van werkzaamheden. Je weet dat er door omstandigheden veel kan veranderen in korte tijd, dus je bent voorbereid en krijgt een kick als het onmogelijke lukt. Je informeert collega’s over de planning en verwerkt administratie in de digitale planning. Je houdt contact met uitzendbureaus en regelt indien nodig inhuur personeel. Je bent bereid om in het weekend conform een schema telefonisch te ondersteunen voor de planning.

Met jouw MBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring, help je ons bedrijf elke dag een stukje beter te maken. Ervaring in de scheepvaart als varende of een kantoor functie is een pré. Je werkt zelfstandig en kunt ook goed samenwerken, want je werkt nauw samen met de Vessel planner en crewing officer. Je switcht zo van de ene naar de andere taak en bent iemand die uitdagingen ziet in plaats van problemen. Je kan genoeg Nederlands en Engels om klanten in beide talen te woord te staan als gebeld wordt door een agent of klant. Je bent stressbestendig en kunt je mannetje staan.

Je vindt het leuk om van alles te regelen en het onmogelijke mogelijk te maken. Vanwege de veelzijdigheid van de functie is elke dag weer een nieuwe uitdaging bij ons dynamisch familiebedrijf, wat meer dan 103 jaar bestaat. Je werkt graag in een hands-on omgeving bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Dit geeft jou de mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en om zelf te groeien. Op kantoor werk je met ongeveer 20 collega’s samen. Salaris is in overleg en afhankelijk van je achtergrond. Bij deze functie ontvang je een laptop, mobiel, reiskostenvergoeding en 31 vakantiedagen per jaar.

Over ons
Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar maritieme diensten verleent aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitoefenen; van havenassistenties, zeesleepreizen, het vervoeren van zware en volumineuze ladingen, bergingen, het testen van kranen tot aan ijsbreken. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving.

Interesse?
Vul het onderstaande formulier in met je CV en korte motivatie. Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: 078 – 6392000

Solliciteer direct!

    Uw motivatie


    Upload uw c.v.

    max 8MB | pdf, doc of docx