Office: Operations Officer

Operations Officer

 

Locatie:  Hoofdkantoor, Dordrecht
Type:      Fulltime (40u/wk)

Wij zijn op zoek naar een Operations Officer die ons team komt versterken; je bent de duizendpoot die in de meest stressvolle omstandigheden overzicht bewaart, de puzzelaar die het onmogelijke toch weet te plannen, de koppellier tussen vloot en kantoor.

 

 Past deze functie bij jou?

Je hebt ervaring in de zeevaart en interesse in een walfunctie. Je zoekt een functie waarin je kunt groeien en steeds meer taken op je kunt nemen. Als Operations Officer plan je voornamelijk het varend personeel en materiaal in samen met twee collega’s. Je ervaring als varende kan je in deze functie goed gebruiken, want je weet precies op welk schip welke bemanning nodig is om te voldoen aan de safe manning. Vervolgens verwerk je informatie in de digitale planning. Ook ben je als varende in aanraking geweest met ISM systemen en QHSE, waardoor je hierin kunt ondersteunen en bijvoorbeeld werkplekinspecties kunt uitvoeren. Kortom, je zorgt ervoor dat wij dagelijks de werkzaamheden zo goed mogelijk uitvoeren voor onze klanten.

 

    Wat bieden wij aan jou?

  Het lijkt je leuk om van alles te regelen en elke dag weer nieuwe uitdagingen aan te gaan bij ons dynamisch familiebedrijf, wat al meer dan 103 jaar bestaat! Je werkt graag in een hands-on omgeving bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Dit geeft jou de mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en om zelf te groeien. Salaris is in overleg en afhankelijk van je ervaring. Bij deze functie ontvang je een laptop, mobiel en 31 vakantiedagen per jaar.

   

    Over ons:

  Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al 103 jaar maritieme diensten verleend aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse zeeslepers, havenslepers, duwboten en zwaar lading pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitvoeren, van haven assistenties, ijsbreken, het testen van hijskranen (tot 5.500 ton!), tot het uitvoeren van grote projecten waarbij zware en volumineuze ladingen vervoerd worden. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers in dienst hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving. Onze medewerkers staan erom bekend dat zij hart voor de zaak hebben, direct zijn en bereid zijn om net dat beetje meer te doen.

   

   

    Interesse in een baan bij ons?

  Ben je overtuigd dat jij de persoon bent die wij zoeken? Solliciteer direct door een mail met jouw CV en motivatie te sturen naar naar Alisha Verhespen (HR Officer): averhespen@muller-dordrecht.nl.

  Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: 078-6392007 of lees meer informatie op onze website www.muller-dordrecht.nl. Volg ons ook op Twitter, LinkedIn, Instagram en Facebook!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  stage maritiem