Office: QHSE Officer

QHSE Officer

 

Locatie:  Hoofdkantoor, Dordrecht
Type:      Fulltime (40u/wk)

Wij zijn op zoek naar een QHSE Officer die ons team komt versterken. Je bent de duizendpoot die toeziet op de ontwikkeling en uitvoering van het QHSE- systeem binnen ons bedrijf en aan boord van de vloot.  In de functie van QHSE- Officer rapporteer je aan de directie en ben je verantwoordelijk voor een adequate uitvoering van alle facetten op het gebied van QHSE.

 

 Past deze functie bij jou?

De ideale kandidaat voor deze functie beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en veiligheid staat hierbij op nummer één. Je krijgt de verantwoordelijkheid over QHSE gerelateerde zaken op onze vloot en het terrein. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het updaten van certificaten, werkplek inspecties uitvoeren op het terrein en de boten, het Safety Management systeem updaten en bijhouden en verbeteringen aanbrengen. Je wordt ondersteund door twee collega’s die QHSE als neventaak hebben.

Functie eisen:

 • Scheepvaart gerelateerde opleiding op HBO niveau;
 • HBO werk -en denkniveau;
 • Minimaal 1-3 jaar relevantie werkervaring;
 • Praktische ervaring met veiligheid en milieu gerelateerde zaken in de scheepvaart;
 • Kennis van oa. ISO/ VCA/ ISM/ CO2 prestatieladder
 • Ervaring met audits zoals o.a. CMID/ OVID/ MWS
 • Kennis van de Engelse taal in zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je werkt gestructureerd en kunt prioriteiten stellen;
 • Je bent stressbestendig en hebt een flexibele instelling;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent zelfstandig, accuraat en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 

  Wat bieden wij aan jou?

Het lijkt je leuk om van alles te regelen en elke dag weer nieuwe uitdagingen aan te gaan bij ons dynamisch familiebedrijf, wat al meer dan 103 jaar bestaat! Je werkt graag in een hands-on omgeving bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Dit geeft jou de mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en om zelf te groeien.

 

  Over ons:

Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al meer dan 103 jaar maritieme diensten verleent aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitoefenen; van havenassistenties, zee sleepreizen, het vervoeren van zware en volumineuze ladingen, het testen van kranen tot aan ijsbreken. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving.

 

 

  Interesse in een baan bij ons?

Ben je overtuigd dat jij de persoon bent die wij zoeken? Solliciteer direct door een mail met jouw CV en korte motivatie te sturen naar naar onze afdeling personeelszaken (HR) : hr@muller-dordrecht.nl.
Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: 078-6392000 of lees meer informatie op onze website www.muller-dordrecht.nl. Volg ons ook op Twitter, LinkedIn, Instagram en Facebook!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

stage maritiem
stage maritiem
stage maritiem