Skip to main content
Location
 • Dordrecht
Job Type
 • Onboard
Contract
 • Fulltime
Education
 • Vaarbewijs A/B

Schipper sleepboot

Department: Fleet

Over ons
Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al meer dan 104 jaar maritieme diensten verleent aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitoefenen; van haven assistenties, zee sleepreizen, het vervoeren van zware en volumineuze ladingen, bergingen, het testen van kranen tot aan ijsbreken. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving.

Wij zijn opzoek naar binnenvaart sleepboot kapiteins voor onze binnenslepers. Als kapitein werk je aan boord op een van onze sleepboten. Je werkt samen in een team van totaal 2 tot 3 bemanningsleden. Naast het aansturen van je bemanning, ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het schip. Je werkt voornamelijk op dezelfde boot in een vast team.

Wat ga je doen als Schipper sleepboot bij Muller Dordrecht?
Veiligheid, milieu en gezondheid vind je belangrijk. Je werkt graag in een klein team met veel verantwoordelijkheid en bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Je stuurt graag bemanning aan, bewaakt onderhoud en administratie. Je draait je hand niet om voor de administratie die komt kijken bij de uitvoering van onze complexe projecten. Je bent betrokken en voelt je prettig binnen een bedrijf dat volop in beweging is. Je weet goed te communiceren met collega’s op kantoor, leveranciers en andere klanten.

Verder hebben wij onderstaande wensen:

 • Geldig “Vaarbewijs AB” en dienstenboekje is een must;
 • Ervaring als schipper op een sleepboot
 • Sleepervaring is een pre.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.
 • In het bezit van een rijbewijs
 • Ben je bereid om hard te werken en je volledig in te zetten?
 • Houd je van afwisseling in werkzaamheden?

Als jij deze vragen met ‘ja’ kan beantwoorden, is de kan groot dat je je thuis bij ons zult voelen.

Wat kunnen wij jou o.a. bieden?
Wij bieden een uitdagende functie bij een dynamisch familiebedrijf. Wij bieden salaris conform onze cao. Aantrekkelijk werkschema waarbij je werkt in een systeem van 1 week op 1 week af waarbij je soms langer van huis bent gedurende projecten. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract. De insteek van ons bedrijf is om medewerkers voor langere termijn aan ons te binden omdat wij in onze medewerkers investeren.

Interesse?
Vul het onderstaande formulier in met je CV en korte motivatie, of mail deze gegevens naar HR@muller-dordrecht.nl . Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: +31(0)78 639 2000

Volg ons ook op TwitterLinkedInFacebook en Instagram!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct!

  Uw motivatie

  Upload uw c.v.

  max 8MB | pdf, doc of docx