Skip to main content
Job Onboard
Location
  • NW-Europe (Onboard)
Job Type
  • Onboard
Contract
  • Fulltime (1/1 systeem)
Education
  • COC Master

Sleepboot kapitein dubbelschroef

Department: Fleet

Als kapitein sleepboot werk je aan boord op één van onze dubbelschroef zeeslepers. Je werkt samen in een team van totaal 2 tot 5 bemanningsleden. Naast het aansturen van je bemanning, ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het schip. Je werkt voornamelijk op hetzelfde schip in een vast team.

Wat verwachten wij van jou?
Veiligheid, milieu en gezondheid vind je belangrijk. Je stuurt graag bemanning aan, bewaakt onderhoud en administratie. Je bent betrokken en voelt je prettig binnen een bedrijf dat volop in beweging is. Je weet goed te communiceren met collega’s op kantoor, leveranciers en andere klanten.

Verder hebben wij onderstaande wensen:
– COC aantekening ‘Master”
– Ervaring met conventioneel dubbelschroefs-sleepboot;
– Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij aan jou?
Wij bieden een uitdagende functie; je werkzaamheden variëren van havenassistenties tot zeereizen en project transporten. Aantrekkelijk werkschema waarbij je werkt in een systeem van 3 weken op 3 weken af. De insteek van ons bedrijf is om medewerkers voor langere termijn aan ons te binden omdat wij in onze medewerkers investeren. Ons werkgebied is voornamelijk in Europa, dus je blijft dichtbij huis.

Interesse?
Vul het onderstaande formulier in met je CV en korte motivatie. Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: +31(0)78 639 2000

Volg ons ook op TwitterLinkedInFacebook en Instagram!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct!

    Uw motivatie

    Upload uw c.v.

    max 8MB | pdf, doc of docx