Stagiair (Online) Marketing & Communicatie

Stagiair (online) Marketing & Communicatie

Locatie:    Dordrecht
Fulltime – Stagiair

We zijn opzoek naar een stagiaire Marketing & Communicatie die ons kan ondersteunen met (Online) marketing & communicatie en branding van ons bedrijf Muller Dordrecht.

 

  Functiebeschrijving

Als stagiair bij Muller bieden we jou de kans om jezelf binnen jouw vakgebied, te ontplooien en taken zelfstandig uit te voeren. Je krijgt de gelegenheid om, met gedegen coaching te werken aan onze website, social media kanalen, brochures en presentaties.

Daarnaast zorg je ervoor dat LinkedIn communicatie hoog op de agenda (blijft) staan bij onze collega’s inzake interessante project updates en foto’s. Je krijgt ruimte om een creatieve draai te geven aan de marketing initiatieven en activiteiten op Social Media, zoals story-telling en vaste media updates.

 

 

  Jouw profiel

Bij jou stroomt Marketing door je bloed. Je bent een energieke, enthousiaste student aan de Hogeschool, in de studierichting Marketing & Communicatie en bent opzoek naar een leuk uitdaging op dit gebied. Je kunt zelfstandig aan de slag met het op de kaart zetten van ons bedrijf en hiernaast jezelf ontwikkelen en ervaring opdoen.

Social media hebben weinig geheimen meer voor jou en ook in social software systemen weet jij jouw weg te vinden. Bij voorkeur ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

 

  Interesse in een SUPERLEUKE stage bij ons?

Ben je overtuigd dat jij de persoon bent die wij zoeken? Solliciteer direct door een mail met jouw CV en korte motivatie te sturen naar naar onze afdeling personeelszaken (HR) : hr@muller-dordrecht.nl.
Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: 078-6392007 of lees meer informatie op onze website www.muller-dordrecht.nl. Volg ons ook op Twitter, LinkedIn, Instagram en Facebook!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

  Over Muller Dordrecht:

Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al meer dan 103 jaar maritieme diensten verleent aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitoefenen; van havenassistenties, zee sleepreizen, het vervoeren van zware en volumineuze ladingen, het testen van kranen tot aan ijsbreken. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving

 

testlift gulliver 4000T