Skip to main content
Location
 • Dordrecht
Job Type
 • Office/Onboard
Contract
 • Fulltime
Education
 • Technical MBO/HBO

Yard Manager

Department: Yard

Over ons
Muller Dordrecht is een familiebedrijf dat al meer dan 104 jaar maritieme diensten verleent aan haar klanten. Het bedrijf is ooit begonnen op de Nederlandse binnenwateren, maar opereert nu internationaal. Wij bezitten diverse sleep-, duwboten en pontons waarmee wij meerdere verschillende bedrijfsactiviteiten kunnen uitoefenen; van haven assistenties, zee sleepreizen, het vervoeren van zware en volumineuze ladingen, bergingen, het testen van kranen tot aan ijsbreken. Doordat wij korte lijnen en betrokken medewerkers hebben, kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de markt. Werken bij Muller Dordrecht betekent dus ook werken in een open en dynamische omgeving.

Wat ga je doen als Yard Manager bij Muller Dordrecht?

Als Yard manager stuurt je de terreinmedewerkers aan een verricht je zelf allerlei afwisselende werkzaamheden op ons terrein. Je helpt met laden, lossen en inrichten van onze pontons, draait oa in de kraan. Je voert onderhoud en reparaties uit aan ons materieel zoals anker lieren, koppel lieren etc. Het smeren/verven van alle werktuigen behoort daar ook toe.

Verder voer je diverse las/brand/guts/slijp werkzaamheden uit op onze pontons en het terrein.

Veilig werken vind je belangrijk. Je hebt interesse in techniek en kan zelfstandig werken. Onze werkzaamheden en planning zijn veranderlijk dus je hebt een flexibele houding en kan snel wisselen tussen taken.

Verder hebben wij onderstaande wensen:

 • Een technische opleiding;
 • Minstens 5 jaar technische werkervaring, bij voorkeur bij een vergelijkbaar bedrijf;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Beheersing van de Engelse taal is een pre

Wat kunnen wij jou o.a. bieden?

Wij bieden een zelfstandige functie met veel afwisseling in werkzaamheden. Op de werf heerst een familiegevoel, zijn collega’s betrokken en helpen collega’s elkaar. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd. De insteek van ons bedrijf is om medewerkers voor langere termijn aan ons te binden omdat wij in onze medewerkers investeren. Arbeidsvoorwaarden in overleg.

Interesse?
Vul het onderstaande formulier in met je CV en korte motivatie, of mail deze gegevens naar HR@muller-dordrecht.nl . Nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie: +31(0)78 639 2000

Volg ons ook op TwitterLinkedInFacebook en Instagram!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct!

  Uw motivatie

  Upload uw c.v.

  max 8MB | pdf, doc of docx